perjantai 19. elokuuta 2016

Ensi maanantaina startataan yhdessä TURVOTUKSEN TALTUTUS.

Kaikki muistanetta tapauksen Krista. Jos kyseinen tapaus ei sano teille mitään niin hänen tarinansa päätöksen voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ! Valitsin viimevuonna yhden valmennettavan hakemusten perusteella, jonka kanssa treenasimme ja pistettiin ruokavalio kuntoon. Kristaahan en tuntenut aikasemmin mistään. Tulokset olivat mahtavia ja nyt haluankin auttaa hiukan usempaa ihmistä kuntoon pääsemisessä.
Kristan kuvia matkalla

Ensi maanantaina startataan yhdessä TURVOTUKSEN TALTUTUS. Tarkoitus on pudotella neljässä viikossa muutama kilo ja päästä mukavaan liikunta rytmiin. Haluaisin, että tästä jäisi kaikille neljän viikon jälkeen kipinä jatkaa muutosta. Tänään julkaisen oman ruokavalioni, millä lähden maanantaina liikenteeseen. Ruokavalio sopii usealla ja pienillä muutoksilla vieläkin useammille. Viikonlopun aikana julkaisen myös treenit ensimmäiselle viikolle. Jos saadaan porukkaa kivasti mukaan, niin perustetaan facebook ryhmä. Haasteeseen voi osallistua kuka vain. Ainoa sääntö on, että yhtään tiukkapiposta "kaiken" tietävää ihmistä ei joukkoon tarvita. Tarkoitus olisi hyvällä hengellä luoda kiva startti syksyyn. Tavoite voi olla mikä tahansa. Kyse on kuitenkin vain neljästä viikosta. 

Motivaatio kuvaa

Mikä sitten on minun tavoitteeni? 
Tavoitteeni on saada kesäturvotus pois ja saada samalla hiukan puhdisteltua omaa ruokavaliota. 

Tässäpä minun ruokavalio:

Aamupala
Kaurahiutale/ neljän viljan hiutale 40g
Rasvaton raejuusto 1dl
Whey proteiinijauhe  ½dl  MINTTUSUKLAA
marjoja reilusti
Soijalesitiini 1rkl tai öljy 1rkl

Lounas
Kana/kala, ilman kastikkeita
REILUSTI kasviksia ja vihanneksia (esim. porkkana, paprika, kurkku,tomaatti, kaalit, keäkurpitsa)
Avocado ½ tai pähkinöitä kourallinen tai 1rkl käyttämääsi öljyä

Välipala
Riisikakku 3kpl
Juustoa 6 viip
kalkkunaleikkele 6 viip

Päivällinen
Kana/kala, ilman kastikkeita
REILUSTI kasviksia ja vihanneksia (esim. porkkana, paprika, kurkku,tomaatti, kaalit, keäkurpitsa)
Avocado ½ tai pähkinöitä kourallinen tai 1rkl käyttämääsi öljyä

Iltapala
3 valkuaista
1 kokonainen kananmuna
REILUSTI kasviksia ja vihanneksia (esim. porkkana, paprika, kurkku,tomaatti, kaalit)


REILUSTI KASVIKSIA tarkoittaa REILUSTI KASVIKSIA! Hiilareita tässä ei paljoa ole eli itse muokkaan ruokavaliota omaan treeniin sopivaksi päivän mukaan. Jos vedän kolme jumppaa, niin on itsestään selvyys etten pärjää tällä ruokamäärällä. Tässä on kuitenkin perus pohja, josta lähden muokkaamaan. Tällä ruokavaliolla on hyvä lähteä liikenteeseen myös sohvaperunan. Mutta paljon liikkuva joutuu muokkaamaan ehkä oman liikuntamääränsä mukaan.

Lisäksi minulla on käytössä:
välipalalla proteiini jauhe, http://voimaravinteet.fi/tuote/whey-protein/
Vitamiinit; Monivitamiini, omega, magnesium, sinkki http://voimaravinteet.fi/kauppa/vitamiinit-ja-mineraalit/

Krista ruoka-annos valmennukselta
Tiedostan sohaisevani muurahaispesään. On nimittäin, niin monta mielipidettä ruokavalioista. Olen usein tästä puhunut ja kirjoittanut. Itse kuljen kultaista keskitietä. En jätä mitään tiukkapipoisesti pois ruokavaliostani. En myöskään ole vähähiilihydraattisella kauaa. Syön tarpeeksi proteiineja ja rasvaa. Ruokavalio ei ole laskettu mitenkään tai ei ole ravitsemusterapeutilla käytetty. Ruokavalio on koostettu tavallisista ruoista. Se on mietitty, niin että joku muukin voisi kokeilla sitä. En ole laskenut ruokavaliota 50kg mukaan, enkä 150kg mukaan vaan tavallisen tallaajan mukaan, joka syö kaapista perus ruokaa. En ole ottanut huomioon pitkiä juoksulenkkejä tai muuta kuluttavaa liikuntaa. Kyse on kuitenkin omista valinnoistasi, mutta tässä voisi olla pohja sille. Niin kuin itsekkin sanoin, niin minäkin muokkaan tätä päivittäin itselleni sopivaksi.

En ole aikaisemmin halunnut julkaista ruokavaliota, koska mielipiteitä on monia. Ruoka-asiat kun on vähän, niin kuin pers reikä, jokaisella on yksi.

Nyt on ruokavalio julkaistu. Viikonlopun aikana tulee treenit ekalle viikolle! Maanantaina julkaisen oman painoni. Pysykää kuulolla ja ilmiantakaa itsenne jos osallistutte. Näin osaan miettiä jatkosuunnitelmia.


Voit seurata hommaa myös istagramissa @ptniinanevalainen
-Niina-






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Viikko lähtöön! Matka kohti Everestiä

Nyt tuntuu, että lähtö koittaa liian äkkiä. Asiakkaiden kanssa on hyvä pöhinä päällä. Ryhmävalmennuksissa on saavutettu mahtavia tuloksia ja...